Hem / A-bombers - Old Style Weekend #12 - 2007

A-bombers - Old Style Weekend #12 - 2007

Vi var fem som åkte genom regn och rusk. 50 mil tog ca. tio timmar. Första 20 milen snittade vi på 40km/t med 6 planerade stop :(

Jag skall inte bli långrandig, det hände givetvis en hel del på vägen ner men jag går direkt in på väsentligheterna.

Väl framme drack vi medhavd öl i solskenet och slog upp tälten (jag får ideligen komplemanger för min dotters leksakstält från Rusta). Sedan drack vi lite medhavd sprit, sedan drack vi lite köpe-öl, strollade, kollade på banden, pratade attityd, stil, motorcyklar och livsåskådning.

Old Style Weekend - Rena stenåldern

Old style Weekend är faktiskt helt grymt. Man går omkring med ståpäls nästan hela tiden. Men vissa verkar ha missuppfattat konceptet "Old style Weekend" (inkl. jag själv). Fram till oss kommer en typ, en blandning mellan en stenåldersmänniska och hippie, med stort buskigt hår iklädd en jutevävsäck.

Ja visst är det Oldstyle Weekend med det var väl att ta i. Det var väl inte stenåldern man tänkte på? Dessutom var han enormt otrevlig. Kallade mig tjocksmock och vägrade att lämna oss i fred. Dillade om att han var synsk och hade kontakt med mina döda släktingar (som jag aldrig hört talas om).

Tänk vad droger kan ställa till det i huvudet på folk. Till slut jag var tvungen att fimpa en cigarett i ansiktet på honom och frågade honom vad han gjorde här utan lanolin!

Det var en liten parantes, i övrigt var alla gryyymt trevliga.

Backrace

På lördagen är det backracet och det var helt underbart, intressant att vi träffade en förare som vunnit 9 gånger och en som vunnit 11 gånger. (Honom träffade vi utanför mc-museét i Falköping). Alltså det riktiga racet man körde på 50-talet, vilken tur vi hade.

Hemåt

Eftersom man var lite sliten på söndagen blev hemresan faktiskt lite jobbig. Den här gången tog det också 10 timmar. Man funderar på existensiella frågor. Varför universum existerar. När ska hojen haverera etc.

Jäklar vad det gör ont i kroppen, speciellt armarna. Jag som skrutit så förbannat om hur skön min hoj är. Men 50 mil på 10 timmar är långt på en café racer. Aj aj aj det gör fortfarande i denna stunden ont.

Ångesten

Väl hemma innefinner sig tystnaden, som alltid efter en sån här tillställning. Ångesten kommer över en och man undrar om det kanske är dags att växa upp skaffa sig en mysig frisyr och ett riktigt jobb. Men nej, aldrig i h..e det här är ju rätt kul...

keep on rockin'

/ gamla bysis

 

music_003.jpg
triumph_002.jpg
nowhere_001.jpg